Scooter Monteur Groningen

Job description

Ben je een grote fan van onze groene felyx scooters en is een kantoorbaan niks voor jou? Mooi, want felyx is op zoek naar Scooter Monteurs in Groningen. Ben jij de technische held die we zoeken en is de garage je tweede thuis? Of heb je de basis vaardigheden in huis en wil je meer over het vak leren? Join our ride!

 

Naarmate de verstedelijking toeneemt en de luchtkwaliteit slechter wordt, hebben we de behoefte om onze steden groener en gezonder te maken door een duurzame mobiliteitsoplossing aan te bieden. Daarnaast bieden we een nieuwe en leuke manier om de stad te verkennen! We werken samen als een ambitieus team van ondernemers, operators, marketers en ingenieurs en willen groeien door de activiteiten in heel Europa op te schalen.

 

What you’ll be doing
Als Scooter Monteur bij felyx ben je verantwoordelijk voor het repareren van defecte e-scooters. Een belangrijke taak, want door jouw werkzaamheden kunnen we zoveel mogelijk gebruikers een felyx rit laten ervaren. Door ons GPS-systeem kunnen we precies zien welke scooter op welke locatie defect is. Aan jou de taak deze te repareren! Wil jij het vak leren binnen een hard groeiende scale-up en technische ervaring op doen met de nieuwste elektrische scooters? Of heb jij al jaren lang ervaring en wil je graag het vak overdragen aan andere? Solliciteer voor de positie in Groningen.

Requirements

We worden erg enthousiast als jij:

  • Technisch handig bent en aantoonbare affiniteit hebt met scooters
  • Een achtergrond hebt in het repareren van scooters of als jij een studie hebt gedaan in Tweewieler Technologie
  • Neem verantwoordelijkheid en handelt snel
  • Je rijbewijs hebt (B)

Bonuspunten als jij:

  • Affiniteit hebt met het bedienen van een stedelijke mobiliteitsdienst
  • Een ondernemersgeest hebt (creatieve probleemoplosser, toegewijd, gemotiveerd, zelf startend)
  • Kunt meteen beginnen :)

Deelnemen aan onze ''ride'' is onderdeel uitmaken van een toonaangevende wereldwijde platform voor stedelijke mobiliteit. Directe invloed hebben op de operatie + veel vrijheid in je rol krijgen, geeft je het potentieel om mee te groeien met het bedrijf.